Служители от администрацията на Район „Нови Искър“ - СО повишават квалификацията си по проект финансиран по ОПАК

Служителите на Район „Нови Искър“ – СО повишават квалификацията си по проект: „Повишаване на квалификацията на служителите в администрацията на район „Нови Искър” – СО”, съгласно сключен Договор № А12-22-36/02.01.2014г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по ”Приоритетна ос: ІІ. „Управление на човешките ресурси”, Подприоритет 2.2. „Компетентна и ефективна държавна администрация”, финансиран от Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез „Европейския социален фонд“.

Бюджетна линия BG051PO002/12/2.2-07

Oбщата стойност на безвъзмездната помощ по проекта е в размер на 82 163,71 лв., а периодът на неговото изпълнение е 10 месеца.

Основна цел на проекта е подобряване на професионалната компетентност на служителите в администрацията на Район „Нови Искър“ - СО за по-ефективно и ефикасно изпълнение на задълженията им.

 В Институт по публична администрация са проведени четири обучения, като са издадени общо 41 сертификата:

  •   Административна стилистика за  9 служители;
  •   Деловодна комуникация и етикет за 13 служители;
  •  Административно обслужване за 17 служители;
  •   Актуални въпроси при изготвяне на ГФО при бюджетните предприятия за 2 - ма служители;

 Проведeни са:

  •   Обучения за работа със специализирани софтуерни продукти ArhiCAD и AutoCAD  за 8 служители;
  •  Чуждоезиково обучение по английски език А1, А2 и В1 за 15 служители;
  •   Специализирано обучение в областта на строителството и инфраструктурата за 13 служители;

71 служители от администрацията са обучени по Умения за работа в екип, Мотивационно обучение, Подобряване на комуникационните умения.

В резултат от изпълнението на проекта ще осигури на гражданите и бизнеса модерно и отговарящо на изискванията им административно обслужване, ефективна и прозрачна администрация, компетентно партньорство в процеса на разработване и изпълнение на националните и европейски политики. Ще се повиши компетентността и ефективността в работата на служителите на районна администрация  „Нови Искър“ – СО чрез обучения за изграждане и усъвършенстване на знания и умения.

 Този документ е създаден  в рамките на проект: „Повишаване на квалификацията на служителите в администрацията на район „Нови Искър” – СО”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез „Европейския социален фонд“.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА