„Спорт за всички“

Народно читалище „Пробуда-1921”, в партньорство с кметство Доброславци стартират проект ”Спорт за всички”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Столична община – Програма за развитие на физическото възпитание и спорта.

                Проектът е насочен към децата и младите хора на Доброславци, с цел насърчаване на здравословно поведение и по-специално на практикуване на спортни занимания и дейности на открито, както и стимулиране на духа на младите към инициатива и творчество.

Организаторите са предвидили както атрактивни спортни занимания и турнири, така също и творчески арт, които да привлекат по-широка публика и възможност повече хора да се включат в инициативите.

                На 22.10.2014г. от 15,30ч. на площадката пред басейна в Доброславци малки и големи ще могат да се включат в спортен празник „Да спортуваме да се забавляваме”, който ще протече под мотото: „Аз обичам спорта! Спортувай! Бъди активен! Бъди здрав!” По-късно през месец ноември предстоят турнири по тенис на маса, шах и бридж-белот, арт-работилница „Куклите на баба” и творчески занимания и изложба на стари играчки:„Игрите от моето детство” , в които децата и младежите ще научат, опишат и играят заедно своите родители, баби и дядовци любимите игри от тяхното детство, а възрастните ще приемат предизвикателството да се включат в игрите на днешното поколение.

                Проект” Спорт за всички” е финансиран от Програмата за изпълнение на Общинската стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта на Столична община, в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на спорта през 2017г. 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА