Лидия Петрова

Нови Искър загуби една ярка личност, която даваше мило и драго за своя град. Тя беше човек, който, бе  готов да даде всичко, което има, за другите. Тя беше човек, който имаше голямо сърце! Умееше да снима и даваше всичко от себе си, за да научи деца от Нови Искър на своята професия, да им предаде своите знания и умения. Беше съпричастна към всичко, което се случваше в района. Всичко това праваше доброволно. Не очакваше нищо в замяна. Стигаше й отплатата да знае, че е полезна. Тя беше човек, който служеше за пример за социално отговорна личност. Беше готова да помага, да подаде ръка, когато трябва, да бъде подкрепа. Тя искаше най-доброто за своя роден град и даваше най-доброто от себе си, за да се бори за тази своя кауза.
Човек, който може да служи за подражание със своята добрина, всеотдайност, желание за промяна, социална отговорност и най-вече голямо сърце в името на обществото.
Ще я запомним с това, че винаги беше до нас на различни събития, за фотопленерите, които организира за децата на Нови Искър, конкурсите, в които участва за да покаже доброволчеството, времето, което отделяше за да документира събитията, които се случваха и най-вече, това че беше истински човек и приятел!

Почивай в мир, Лидия!

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА