ОИЦ-София съвместно с МОН представя добри практики и възможности по ОП НОИР

Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦ-София) съвместно с Главна дирекция „Структурни фондове и международни образователни програми“ на Министерство на образованието и науката ще проведе информационна среща на тема „Добри практики и възможности през новия програмен период – Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“. Съвместното информационно събитие ще се състои на 29 януари от 10:30 ч. в Информационния център на Представителството на ЕК в България (ул. „Раковски“ 124). В него ще вземат участие кметове на районни администрации в София, градоначалниците на общинските центрове от област София, експерти по образованието, директори на Обединени детски заведения от столицата, представители на неправителствени организации, журналисти и граждани.
   
   В рамките на форума проф. Николай Денков, заместник - министър на образованието и науката ще представи проекта на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020 г. Участниците ще бъдат запознати с новите регламенти на ЕС при стартиране на оперативните програми 2014-2020 година, както и с научени уроци и добри практики по ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2007-2013 г.
   
   Акцент на информационната среща ще бъдат актуални инициативи на Мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България, част от която е ОИЦ-София.
   
   Областен информационен център – София (Договор за безвъзмездна финансова помощ №BG161PO002-3.3.02-0027-C0001, изпълняван от СО) е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА