Сребърен медал за каратист от район „Нови Искър“

На 4 и 5 април в курортен комплекс „Албена“ се проведе Републиканско първенство
по карате-до за всички възрасти. КК „Щит“ - Нови Искър взе участие в елитното състезание с 3-ма свои състезатели - Антонио „Лисицата“Соколов при 14-15 годишните в кат. - 52кг. , Александър Григоров при 14-15 годишни в кат. +70кг. и Павел Стояновпри мъжете в кат.-75кг .

Антонио и Александър изиграха трудни срещи в своитекатегории и за съжаление не успяха да си тръгнат с медал. Въпреки че през целия сезон в играта на Антонио "Лисицата" Соколов се забелязва прогрес, липсата на качествени тренировки в последно време си каза тежката дума. Александър пък изгуби титлата си от миналата година в тази категория и почти сигурно ще трябва да се пребори за участие на Световното първенство през есента.

Играещият треньор на клуба - Павел Стоянов спечели 2-ромясто в категория -75кг. Той определено предпочете да съхрани силите си и да се предпази от контузии на това състезание. На финала в категорията Стоянов игра срещу Стефан Петков от КК „Алеко“, а зрителите в зала Албена станаха свидетели на една силно изиграна и динамична среща от европейски ранг.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА