Фотоконкурс – София търси „Европейски проекти за Красива България”

Интересът на ученици, студенти, любители фотографи и граждани от всички райони на столицата и Софийска област към фотоконкурса "Европейски проекти за красива България" расте с всеки изминал ден. Промяната на София и Софийска област с помощта на европейски средства е факт, който дори предубедените не могат да отрекат. Това прави лесна на пръв поглед работата на всеки, който има желание да премери сили със заснетия от него обект и да участва в обявения от Областен информационен център София-град и София-област за популяризиране на Кохезионната политика на ЕС в България конкурс. И да се бори за голямата награда-фотоапарат.   

Телефонните запитвания към ОИЦ - София за условията на надпреварата, сроковете и наградите са ежедневни. Искам още веднъж да напомня, че те са обявени на сайта на Столична община ( http://www.sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=10&sub_open=83096&nxt=35) и на Портала Структурни фондове (http://eufunds.bg/bg/oicnews/0/24). Очаквам интересът към фотоконкурса да нарасне още повече, заяви управителят на ОИЦ-София Елза Григорова.

Целта на конкурса е да бъде показана променената градска среда през погледа на обектива – природни, културни, исторически обекти и съпътстващи събития– възстановени, изградени и проведени с европейски средства.

Срокът за получаване на фотографиите е до 17:00 ч. на 2 май 2015 г. включително.

В Деня на Европа – 9 май, в Музея за история на София ще бъде открита изложба с 30 от най-добрите фотографии, участвали в конкурса "Европейски проекти за красива България".

   

 Областен информационен център - София (Договор за безвъзмездна финансова помощ №BG161PO002-3.3.02-0027-C0001, изпълняван от СО) е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Снимка: Интернет

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА