Лекоатлетически крос и щафетни игри в 171 ОУ „Стоил Попов“

На 09 май в 171 ОУ „Стоил Попов“, град Нови Искър, се проведе Лекоатлетически крос за учениците от V до VII клас и щафетни игри за учениците от I до IV клас. Състезанието е част от мащабният проект „Спорт в делник и празник“, който училището реализира по Програмата за изпълнение на Общинската стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта на Столична община. Празникът беше двоен – спортно състезание и Деня на Европа – 09 май.

Активен участник в лекоатлетическия празник бе и кметът на район „Нови Искър“, г-жа Даниела Райчева, която се включи в една от дисциплините. Проектът има за цел масовия спорт при подрастващите, както и да се осмисли тяхното свободно време. Състезателен характер нямаше с изключение на дисциплината крос за 7 клас, където беше осигурен и награден фонд. Победител стана Николай Джуров, а негови подгласници Веселин Иванов и Павел  Дешев.

На 30 май 2015 година предстои провеждането на поредното събитие, част от проекта „Спорт в делник и празник) – поход до Витоша, който ще бъде посветен на патрона на училището – Стоил Попов.

Галерия "Лекоатлетически крос и щафетни игри в 171 ОУ „Стоил Попов“" 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА