Директорите на 171 ОУ „Стоил Попов“ и ЦДГ 2 с приз за изключителни заслуги към столичното образование

На стилна церемония, провела се на 11 май в столичната зала „България“, директорът на 171 ОУ „Стоил Попов“, г-жа Весела Иванова и директорът на ЦДГ 2, г-жа Краси Стоянова бяха удостоени с награда за изключителни заслуги към столичното образование.

Церемонията по награждаването на заслужили директори на общински детски градини, основни и средни училища бе открита лично от кмета на София – г-жа Йорданка Фандъкова. Пред елита на столичното образование тя сподели, че развитието на образованието е приоритет и това се изразява в конкретни числа - инвестиции в общинските училища и детски градини. „През последните няколко години общо около 120 млн. лева сме инвестирали само в строителството на нови детски градини.“

Кметът Фандъкова посочи също, че за развитието на образованието е необходимо час по скоро да бъде приет новия Закон за предучилищното и училищно образование. Тя изрази подкрепата си за последователните усилия на председателят на комисията по образование в Народното събрание г-жа Милена Дамянова и целия екип.

С награди са удостоени директори на детски и учебни заведения. С грамоти са наградени: 20 детски заведения за изграждане на привлекателна, разнообразна и мобилна образователна среда в детското заведение; 8 основни училища и 12 средно общообразователни училища за добър управленски подход при реализиране на ефективен модел за развитие на средното образование.

Галерия "Директорите на 171 ОУ „Стоил Попов“ и ЦДГ 2 с приз за изключителни заслуги към столичното образование" 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА