Предстоящо спиране на водата на 24-25. юни

На 24 юни 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Равнец“ , кв. „Славовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Равнец“ между ул. „Св.  Св.  Кирил и Методий“, ул. „Крушата“ ул. „Липите“ между ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ и ул. „Породин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Равнец“ и ул. „Крушата“.

На 24 юни 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иглика“, кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Жеравна“ от ул. „Копривщица“ до ул. „Козница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нов живот“ на кръстовището с ул. „Явор“.

На 24 юни 2015 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Житница“, с. Житен, се налага спиране на водоподаването от 14:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Търговска“, ул. „Теменуга“ между ул. „Бреза“ и ул. „Липа“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Търговска“ кръстовището ул. „Житница“.

На 25 юни 2015 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение в с. Негован, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на между ул. „Индустриална“, ул. „Васил Левски“, ул. „Езерата“ и ул. „Борис Найденов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Коцина“ на кръстовището с ул. „Стефан Недялков ”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Информация: “Софийска вода” АД

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА