София Самър Фест

 Организационният комитет на инициатива „София – Европейска столица на спорта 2018 г.” в партньорство и със сътрудничеството на Столична община, дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм” организира фестивал „София Самър Фест”.
   
   Предстоящият Фест ще се проведе на 12 юли 2015 г. на територията на Природен парк Витоша, поляната пред хижа „Момина скала”.
   
    Основните акценти на спортната кампания са провокиране на столичани и гости за включване в различни активности и възможност на любителите на планинския спорт, на възраст от 16 години до 40 + години, за участие в надпревари по планинско бягане, планинско колоездене, туристически поход.
    София Самър Фест е събитие, включено в Програма „София – Европейска столица на спорта 2018 г.”.
    Отправна е официална покана за участие до 24 Районни администрации, столични образователни институции, обединени спортни клубове и младежки сдружения.
    Очаква се г-жа Йорданка Фандъкова – Кмет на Столична община да открие мащабната спортна инициатива и да вземе участие в спортните активности.
    Приемете официална покана за участие в емблематичния туристически фест.
    Ще се радваме Вие и Вашия екип да станете част от предстоящия спортен форум и съвместно да представим София, като достойна Европейска столица на спорта през 2018 г.
    Приложено изпращаме на Вашето внимание регламент на спортната инициатива и схема на трасета и активности.
   
    Информирам Ви, че при желание организаторите са осигурили транспортна услуга /автобуси/ с обособени два пункта– Пункт 1 - Национален стадион „Васил Левски” и Пункт 2 – автогара „Овча купел”, с точен час на тръгване 08.00 часа. Автобусите ще транспортират желаещите до м. „Златни мостове”, след което участниците ще се придвижат пеша до хижа „Момина скала”, където ще се включат в организираните спортни инициативи. След финализиране на празника маршрутът в посока София е същият.
   
   Прилагаме на Вашето внимание линк, за желаещи да се запишат за участие във "Витоша самър фест" http://racetimingbg.com/?p=1110
   
   Моля да потвърдите Вашето участие в срок до 06 юли 2015 г. на тел.: 02/ 981 07 44 и 0887 928 552
   e – mail: pcherneva@sofia.bg – Пелагия Чернева – гл. експерт в дирекция ПИСТ
   e – mail: pivanov@sofia.bg – Павел Иванов – гл. екпсерт в дирекция ПИСТ

   
   Регламент Vitosha Summer Fest 2015

   Схеми

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА