Френски дни в София на 16-ти, 17-ти и 18-ти октомври 2015 г.

За втора поредна година Френско-българска търговска и индустриална камара организира Френски дни в София. Тази година събитието ще се проведе с подкрепата на Френския институт в България. Изложението ще бъде отворено в петък, събота и неделя (16ти, 17ти и 18ти октомври 2015 г.) на площада пред паметника на Съветската армия (изход на метростанция „Софийски университет Св. Климент Охридски“, посока Орлов мост). Ще имате възможността да опитате и да закупите богато разнообразие от френски деликатеси: колбаси, сирена, хляб и тестени изделия, сладкиши, шоколадови изделия, допълнени от регионални вина и бири. Ще се запознаете с някои от най-новите продукти на френски автомобилни производители и застрахователи, ще имате възможност да пробвате и френска козметика. Специално за децата Френският институт ще организира образователни игри. Входът е 2 лв., безплатен за деца. Заповядайте!

Официално откриване под патронажа на посланика на Франция в България, Н. Пр. Ксавие Лапер дьо Кабан – петък, 18:00ч., в шатрата.

 

Пълната програма на събитието ще бъде достъпна съвсем скоро!

Партньори на събитието: Френски институт в България, Societe Generale Експресбанк, Groupama, Bioderma, Renault, Citroën, Lactalis, Столична община. Медийни партньори : Good Food, Радио Nova News, Телевизия Бългерия он Ер 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА