Коледно ателие в Музея за история на София

Музей за история на София организира тазгодишното издание на Коледното ателие. То ще е отворено в периода 17–20 декември 2015 г. от 11 до 15 ч. всеки работен ден. Заниманията са почасови и ще се провеждат в новата сграда на Музея на пл. "Бански" 1 (бившата Централна минерална баня).

Коледно ателие ще включва в себе си игрови елементи и приложни занимания. Посредством забавни игри и обяснения децата ще научават повече за Коледа и нейните символи. Във втората част на ателието децата ще се потопят в работилничката на Дядо Коледа, където ще отменят за малко джуджетата в изработването на коледните играчки. Материалите за изработката на всеки от моделите се предоставят в ателието, а готовият продукт дечицата ще отнесат вкъщи.

Заниманията са почасови и стартират съответно в 11:00, 12:00, 13:00 и 14:00 ч. Те ще протекат в четирите обявени дни – 17, 18, 19 и 20 декември 2015 г. в Музея за история на София (адрес: пл. "Бански" 1).

Цената за участие на всяко дете в Коледното ателие е 10 лв. Придружаващият го възрастен получава правото на безплатно посещение на постоянната експозиция на Музея за история на София в рамките на едночасовото занимание на своето дете.

За участие (индивидуално или групово) в Коледното ателие на Музея за история на София е необходимо предварително записване!

Предварителните записвания се осъществяват посредством онлайн регистрация, като кликнете тук.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА