Столична община връчи наградите „Скритото добро”

Казваме „Благодаря” на всички, които правиха добро без да разчитат на това, че някой ще разбере за това добро. Важното е човекът, към когото е насочено, да го разбере, подчерта кметът на София Йорданка Фандъкова по време на връчване на наградите на Столична община „Скритото добро” на церемония на 1 февруари.   

Столична община през последните години създаде над 70 социални услуги, с които помагаме на възрастни хора и на хора с увреждания. Закрихме шест от общо седем домове за деца без родители от стар тип и успяхме да създадем за децата нови центрове от семеен тип. През цялото време ни оказват помощ както представителите на бизнеса и на гражданските организации, така и медиите. Удостоените с приза „Скритото добро” са се включили през миналата година в каузата да се помага на хора в беда, посочи също кметът на София.   

Инициативата се провежда за втора поредна година под патронажа на зам.-кмета по социалните дейности Албена Атанасова. Кметът Фандъкова благодари на всички работещи в дирекция „Социални дейности“ .   

С приза „Скритото добро” са наградени 107 личности, организации и медии. Награди получиха Българското национално радио (БНР), репортерът Евелина Стоянова, Награди получиха репортерът от програма "Хоризонт" на БНР Евелина Стоянова за своите репортажи на социална тематика, Даринка Илиева от вестник „24 часа”, Благой Цицелков от БНТ, Мария Савкова и Теодора Трифонова от btv, Рада Богданова от Нова телевизия, Весела Веселинова от nоvinite.bg, Маргарита Благоева от агенция „Блиц“.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА