Двама директори от район „Нови Искър“ с престижни отличия

Двама директори от район "Нови Искър" бяха наградени с една от най-престижните награди в сферата на образованието - "Директор на годината". Това са г-н Пламен Димитров - директор на 170 СОУ "Васил Левски", гр. Нови Искър", който получи наградата в категорията "Среднообщообразователни училища" и г-жа Мария Стоименова - директор на ЦДГ 32 "Светлина", която получи наградата в категория "Детски градини".

 

Кметът на район "Нови Искър", Даниела Райчева, поздрави директорите за спечелените отличия. "Тези отличия са още едно доказателство за високото ниво на образователните институции в район "Нови Искър"!", сподели още кметът Райчева.

 

По повод 24 май – Денят на славянската писменост и култура, за десети пореден път Столична община организира Церемония за връчване на награди за принос в развитието на българското образование.

 

Наградите се връчват под патронажа на кмета на Столична община – Йорданка Фандъкова в 3 категории: детски градини, основни училища и среднообщообразователни училища. На церемонията бяха удостоени с грамоти 43 директори на детски градини и училища.



Снимки от събитието можете да разгледате тук.
 

Снимки: Пресцентър на Столична община и Данка Матеева

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА