Трето издание на най-пъстрият семеен празник в район „Нови Искър“ – „ФамилиAда“ІІІ

Остават броени дни до старта на най-пъстрият семеен празник – „ФамилиАда“. Събитието, което се организира от район „Нови Искър“ за трета поредна година по повод деня на детето, ще се проведе на 28. май от 10.00 ч. в парк „Кестените“, град Нови Искър, в кв. „Славовци“. Очаква се участие да вземат над 400 деца и техните семейства.

Празникът включва семейни спортни игри, през които децата, заедно с техните родители ще трябва да преминат и да съберат определен брой точки. Игрите ще бъдат достъпни за всички деца и родители, които имат желание да се включат. Това са „Фен купа“, „Скок подскок“, „Бързи, смели, сръчни“, „Стрелба в цел“. Ще има и още много забавни игри за най-малките като рисуване и игри с топка.

Целта на проекта е стимулиране на общественото внимание към спортни прояви чрез разкриване на техния принос както за отделния човек, така и за града. Всички деца участвали в спортния празник ще получат награди.

Проектът „ФамилиАда“ III се финансира от Столична община по Програма за развитие на физическо възпитание и спорта и в подкрепа на „София-Европейска столица на спорта- 2018 година.“ 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА