Съобщение за отваряне на ценови оферти по провеждана открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: Доставка на хранителни продукти за нуждите на детските заведения на територията на район „Нови Искър”, в две обособени позиции

 


СЪОБЩЕНИЕ ПО ЧЛ. 69А, АЛ. 3 ОТ ЗОП /отм./

                                                                      

            УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

На основание чл. 69а, ал. 3 от ЗОП /отм./, Ви уведомяваме, че отварянето на ценовите оферти на участниците в процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: Доставка на хранителни продукти за нуждите на детските заведения на територията на район „Нови Искър”, по обособени позиции:

Обособена позиция №1 „Хранителни продукти извън списъка на произвежданите и доставяни стоки от специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания”

Обособена позиция №2 „Хранителни продукти, включени в списъка на произвежданите и доставяни стоки от специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания”

ще се извърши от Комисията назначена със Заповед № РНИ16-РД-09-220/30.05.2016г. на Кмета на СО - район „Нови Искър” на 27.06.2016г. от 13.00 ч. в Ритуална зала на районната администрация „Нови Искър“, гр. Нови Искър, ул. „Искърско дефиле“ № 123.

При отварянето на ценовите оферти имат право да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на юридически лица с нестопанска цел и на средствата за масово осведомяване.

На основание чл. 69а, ал. 3 от ЗОП /отм./, съобщението съдържа следните резултати от оценяването на допуснатите оферти по показателя, различен от цената, по обособени позиции, както следва:

Участници за обособена позиция № 1-„Хранителни продукти извън списъка на произвежданите и доставяни стоки от специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания”

1. УЧАСТНИК „ИЙТ УЕЛ“ ЕАД

Показател (П1): Мерки за управление на идентифицираните от възложителя рискове

„Ийт Уел“ ЕАД – 25,00т.

2. УЧАСТНИК АЛЛУР“ ООД

Показател (П1): Мерки за управление на идентифицираните от възложителя рискове

„Аллур“ ООД – 40,00 т.

Участници за обособена позиция № 2- „Хранителни продукти, включени в списъка на произвежданите и доставяни стоки от специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания”

1. УЧАСТНИК „АБВ- НАПРЕДЪК“ ООД

Показател (П1): Мерки за управление на идентифицираните от възложителя рискове

„АБВ- Напредък“ ООД – 40,00 т.

2. УЧАСТНИК „ИЙТ УЕЛ“ ЕАД

Показател (П1): Мерки за управление на идентифицираните от възложителя рискове

„Ийт Уел“ ЕАД – 25,00т.

 

                                                                       ТОЛЯ ЕВЛОГИЕВА

НАЧ. ОТДЕЛ „ПНАО и ГРАО“

                                                                             ПРЕДСЕДАТЕЛ  НА  КОМИСИЯ

/съгласно Заповед № РНИ16-РД-09-220/30.05.2016г. на Кмета на СО – район „Нови Искър” /   

       

Подписът е заличен на основание чл. 2, ал. 2, т. 5 от ЗЗЛД /П/, във връзка с чл. 22б от ЗОП /отм./.                                         

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА