Новият заместник-кмет на Столична община по транспорт е Евгени Крусев

 

Евгени Крусев е новият заместник-кмет по транспорт на Столична община. Това съобщи днес кметът на София Йорданка Фандъкова при проверка на ремонта и полагане на маркировка на ул."Янко Забунов".
Досега Евгени Крусев е работи в звеното за управление на проекта за интегриран градски транспорт на Столична община и ръководеше екипа, който изготви проекта на План за градска мобилност. Евгени Крусев е завършил "Транспортно планиране и инженерство" в университета в Единбург, като преди това в Университета за национално и световно стопанство специалност "Обществени комуникации". Средното си образование завършва в Софийската гимназия по строителство, архитектура и геодезия.
Разчитам на него за развитие на велосипедната мрежа и вярвам, че като активен велосипедист ще работи за тази задача. Внедряването на иновативни решения в транспорта е ключова задача за облекчаване на трафика, повишаване на привлекателността на градския транспорт и голямата ни цел - по-чист въздух и околна среда, каза кметът Фандъкова.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА