Проект по ПУДООС осигури възможност за спорт и отдих на открито за жителите на Кубратово

 

Пореден успешно реализиран проект по програмата ПУДООС ще осигури възможност за практикуване на активен спорт и отдих на открито за жителите на село Кубратово, район „Нови Искър“. Проектът се казва „С грижа за природата и здравето на децата ни“ и включва изграждане на мултифункционална площадка за фитнес на открито, поставяне на паркова мебел, голяма беседка и залесяване. Обособената спортна площадка и растителността оформят един завършен кът за спорт и любов към заобикалящата ни природа.

Проектът "С грижа за природата и здравето на децата ни" е насочен към стимулиране на деца и млади хора към здравословен и активен начин на живот чрез спортни дейности и активности на открито и дейности, насърчаващи  общуването с природата и насърчаване на отговорно отношение към проблемите на околната среда.

Проекта включва изграждане на площадка с разнообразни фитнес уреди, разположена в парка, непосредствено до футболното игрище на населеното място, което е предпоставка за активен спорт и провеждане на разнообразни младежки инициативи. Чрез него ще се постигне личностно обогатяване  в  начина  на мислене в децата.

Галерия със снимки от този проект, ТУК.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА