„Обучение, консултация и супервизия на персонала за предоставяне на услугите“ по проект „Подобряване на качеството на живот и достъпа до услуги за социално включване в СО - район „Нови Искър“

 

Във връзка с изпълнение на проект „Подобряване на качеството на живот и достъпа до услуги за социално включване в СО - район „Нови Искър“ по процедура на директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05M9OP001-2.002 „Независим живот“ на 15 юни 2017 година от 11,00 часа в ритуалната зала на район „Нови Искър“ ще се проведе второ въвеждащо обучение на одобрените кандидати за лични/социални асистенти и домашни помощници, които не се преминали първото такова обучение. Това се налага с цел достигане на заложеният брой потребители, които да бъдат включени в проекта.

Към момента четиридесет и двама потребители ползват почасови интегрирани услуги, а заложената бройка е четиридесет и пет потребители. За да бъдат включени кандидат-потребители от списъка с чакащите, посочените от тях лица за личен/социален асистент или домашен помощник трябва да са преминали въвеждащо обучение. В противен случай немогат да бъдат назначени за такива и съответно потребители включени в проекта.

Списък на лицата, които трябва да преминат задължителното въвеждащо обучение може да видите тук.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА