Проект „Нека спортът да е празник!“

 

Кметство Доброслави съвместно с НЧ „Пробуда“ реализираха проекта „Нека спортът да е рпазник“. Инициативата се проведе на стадионаКметство Доброславци и НЧ "Пробуда" реализираха проектът "Нека спортът да е празник!". Инициативата беше насочена към малки и големи и успя да събере на стадиона на кметството десетки семейства, които се включиха в многото игри и предизвикателства, които им бяха приготвени от организаторите.

Част от проекта беше и състезанието "С татко сме върхът!", където целта беше да се сглоби болид с подръчни материали, а след това участващите отбори да се състезават с него. Най-атрактивната част беше играта "Голямата война", където близо сто младежи от нашия район се включиха в отборни пейнтбол битки.

Официални гости на празника бяха г-жа Веселка Петкова - зам.-кмет на район "Нови Искър" и г-жа Светла Цончева - кмет на Доброславци.

Проект "Нека спортът да е празник!" се реализира по Програмата за изпълнение на Общинската стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта на Столична община и в подкрепа на София - Европейска столица на спорта 2018 г.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА