Информационна среща за стартирането на проект „Минало, настояще и бъдеще в едно“

 

На 7 юли от 10.00 часа в Ритуалната зала на СО -  район „Нови Искър“ се проведе информационна среща по повод стартирането на проект „Минало, настояще и бъдеще в едно“ на Национално сдружение Наука в партньорство с район „Нови Искър“, одобрен и финансиран от Столична община, Програма Европа 2017. Официален гост беше г-жа Цветомира Георгиева – координатор по Програма Европа, Столична община.

На събитието присъстваха представители от различни институции на територията на района – детски градини, училища, читалища, пенсионерски дружества, жители.

Срещата беше открита от зам.-кмета Веселка Петкова – координатор по проекта, която представи целите и дейностите по проекта. В получиилия се дебат намериха израз различни мнения по въпроса за това как да се реконструира сградата на „Старата баня“ и за какво да се използва. Всички присъстващи получиха информационна дипляна и анкетни карти, които попълниха.

С цел за повече гласност и информираност относно проект „Минало, настояще и бъдеще в едно“ ще се организират ателиета на открито в рамките на два дни, както следва:

11.07.2017 г./вторник/

от 10.00 до 12.00 ч. кв. Кумарица площада до ДСК

от 16.00 до 19.00 ч.кв Кумарица площада до ДСК

12.07.2017 г. /сряда/

от 10.00 до 12.00 ч. кв. Курило площада пред фонтанчето

от 16.00 до 19.00 ч.кв. Курило площада пред фонтанчето

В рамките на тази информационна кампания ще бъдат раздавани информационни дипляни и анкетни карти за улеснение достъпа на жителите до информация.

Галерия със снимки, можете да разгледате тук.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА