ПОДАЙ РЪКА И ДНЕС

 

„ПОДАЙ РЪКА И ДНЕС“

 

На 19.09.2017г. от 10:00 часа на стадиона в с.Негован ще се проведе спортен празник за деца по проект “Подай ръка и днес“.

Във връзка със Стратегията за развитие на физическото възпитание и спорта на територията на град София, включваща визия, стратегически и конкретни цели, мерки, действия и спорни мероприятия, район Нови Искър разработи проекта „Подай ръка и днес“, който цели да обхване децата от подготвителните групи на детските градини на територията на район „Нови Искър“:  ДГ №135 “Мое детство, ДГ №102 „Кременица”, ДГ №114 „Светулка”, ДГ №121, ДГ №157 „Детска стряха” ДГ№132 „Светлина“.

Ще предоставим възможност на децата да се забавляват на открито като участват в разнообразни игри подходящи за тяхната възраст. Чрез участие в лекоатлетически дисциплини и забавни игри, да им предоставим един незабравим спортен празник.

С изпълнение на проекта ще се постигнат следните цели: голям брой деца едновременно да участват в програмата за развитие на физическото възпитание и спорт. Ще стимулираме и мотивираме децата към спортни занимания; физкултурните игри да станат желани за децата; да се научат да преодоляват трудности и да усвоят определени правила на поведение; да зачитат спортните постижения на другарчето си.

Доброволното участие на младежи, девойки и родители в спортните мероприятия е добър пример за подрастващите.                                                                                            

Проекта е финансиран от Столична община по програма за развитие на физическото възпитание и спорт, в подкрепа на инициативата „София-Европейска столица на спорта -2018 година“.

 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА