|

Столична Община Район "Нови Искър"







 

 
 
 
 
 

Проект "Минало, настояще и бъдеще в едно"

Покана

 


ДО

ПРОГРАМА ЕВРОПА

КМЕТОВЕТЕ НА НАСЕЛЕНИ МЕСТА в р-н „Нови Искър“,

НЧ, ОУ, СУ, ДГ, ПК;

ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА РАЙОН „НОВИ ИСКЪР“

 

 

 

ПОКАНА

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

 

Имаме удоволствието да Ви поканим на заключителна конференция във връзка с финализиране на проект „Минало, настояще и бъдеще в едно“ по Програма Европа на Столична община. Проектът е изпълняван от Национално сдружение Наука в партньрство със СО-район „Нови Искър“ и постигна изграждане на трайно сътрудничество между двете организации.

Заключителната конференция ще се проведе на 03.11.2017 г. /петък/ от 11.00 часа в Ритуалната зала на районна администрация „Нови Искър“ – гр. Нови Искър, кв. Кумарица, ул. Искърско дефиле 123.

Конференцията ще бъде открита от ръководителя на проекта г-жа Ралица Желязкова.

Целта на конференцията е да бъде представена пред обществеността спечелилата идейна концепция за обновяване и облагородяване на рушаща се общинска сграда „Старата баня“, кв. Кумарица. Проектното предложение се фокусира върху създаването на идейна концепция за реконструкция на сградата и превръщането й в пространство, където всеки гражданин на район „Нови Искър“, респективно на гр. София ще има достъп до разнообразни културни продукти и услуги, както и възможност  да развива потенциала си чрез активно участие в творчески дейности.

Очакваме Ви заедно да поставим началото на един нов знаков център за район „Нови Искър“, който да обхваща „МИНАЛО, НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ В ЕДНО“.

 

 

Координатор по проект

„Минало, настояще и бъдеще в едно“

Веселка Петкова

/ зам.-кмет на СО-район „Нови Искър“/

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА