Традиционен събор на село Кубратово

 

На 23 юни, празника на Вси светии на площада на с. Кубратово се проведе традиционният събор. От рано сутринта бяха разположени различни сергии с изкушения и батути.

За поредна година, въпреки съвпадението на кубратовския събор със събора на две съседни села, много хора дойдоха да се повеселят.

Кметът на с. Кубратово Петър Велчев приветства всички присъстващи с добре дошли и благодари на всички жители на селото, които с усърдния си труд и всеотдайност се включват в благоустрояването на селото.

Празничната програма откриха красивите кубратовки от КНХТ „Мойто либе Кубратово”.Гости на събора бяха танцова група „Весело хоро” с. Доброславци, малките „Житни зрънца” от с. Житен и малката народна певица Виктория Петрова с музикален педагог Венцислав Пенев. Изпълненията им бяха дълго аплодирани от събралото се множество. На извилите се хора се хванаха много от присъстващите.

Народната певица Анна-Мария бе специален гост на събора. С изпълненията си създаде прекрасна атмосфера и настроение и се изви голямо хоро.
До късно вечерта продължиха песните, танците и веселието.

Текст и снимки: НЧ "Светлина -1915", с.Кубратово

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА