Среща за представяне на пановете за газифициране на Нови Искър

 

string(144) "Smarty error: [in evaluated template line 6]: syntax error: unrecognized tag: "tn":"K" (Smarty_Compiler.class.php, line 446)" string(117) "Smarty error: [in evaluated template line 6]: syntax error: unrecognized tag '' (Smarty_Compiler.class.php, line 590)"

Експерти на "Овергаз" проведоха информационна среща с жители на район "Нови Искър", за да представят плановете за проект за газификация на град Нови Искър и населените места в района.

Екипа от специалисти - Владислав Корчев – мениджър обслужване на клиенти и Жасмина Русева – Ръководител проекти „Екология“ отговориха на всички въпроси, свързани с газификацията и с възможността да се изгради разпределителна мрежа на територията на Район Нови Искър.

Към този момент инициативата е на етап събиране на заявления за желание за присъединяване към газопреносна мрежа. Тази информация ще бъде от полза на проектантския екип на компанията за планиране възможностите да се изгради газопреносна мрежа, тъй като реализацията на проекта ще зависи изцяло от крайния брой желаещи да използват услугата.

Срещата на експертите от Овергаз, кмета на район "Нови Искър" Даниела Райчева, зам.-кмета на района - инж. Людмил Игнатов и гл. инж. на района - инж. Теодора Янакиева, се предаваше на живо през Facebook страницата на районната администрация, а записа може да се види тук. 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА