|

Столична Община Район "Нови Искър"







 

 
 
 
 
 

Избори 2021 ПВР/НС

СЪОБЩЕНИЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ ПО НАСТОЯЩ АДРЕС

 

С Ъ О Б  Щ Е Н И Е

 Съгласно Чл. 36. (1), избирател, чийто постоянен и настоящ адрес са в различни населени места, може да поиска да бъде вписан в избирателния списък по настоящ адрес НЕ ПО-КЪСНО ОТ 14 ДНИ ПРЕДИ ИЗБОРНИЯ ДЕН / 30.10.2021 г./

Искането се прави писмено до кмета на района или  кметството или чрез електронно заявление през интернет страницата на Главна дирекция "Гражданска регистрация и административно обслужване" към Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Гражданите също така, могат да подадат електронно заявление за гласуване по настоящ адрес, ако населеното място на настоящия им адрес е различно от населеното място на постоянния им адрес, чрез страницата:  

https://regna.grao.bg/.

В електронното заявление избирателят вписва имената си по документ за самоличност, вида и номера на документа за самоличност, датата, мястото и органа на издаването, единния си граждански номер, сравнява постоянния и настоящия си адрес и посочва телефонен номер, като подпис не се изисква. Главна дирекция "Гражданска регистрация и административно обслужване" извършва проверка на данните в постъпилите електронни заявления автоматизирано едновременно с подаването им.

 

 

 

 

 

 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА