Район „Нови Искър” постави пътно огледало на опасна пресечка на ул. „Христо Ботев” в квартал Изгрев

По сигнал на жители от квартал Изгрев, районна администрация „Нови Искър”, предприе мерки за обезопасяване на пресечката между улица „Нарцис” и основната пътна артерия  в квартал Изгрев, улица „Христо Ботев”. На мястото беше поставено ново пътно огледало за обратно виждане, което да помага на водачите на МПС, искащи да се включат в основното движение по улица „Христо Ботев”. Мястото, на което се пресичат двете улици е с лоша видимост, заради остър завой на главната улица.

 

Месец по-рано пътно огледало беше поставено и на кръстовището на улица „Искърско дефиле” и улица „Хаджи Димитър” в квартал Кумарица при ЖП прелеза.

 

Основна цел на районна администрация „Нови Искър” е да се грижи за безопастността на жителите на района, както да създава за тях благоприятни условия за живот и почивка.

За да бъдат действията ни по-ефективни, молим за вашата подкрепа. На електронният ни имейл адрес info@novi-iskar.bg  всеки, който желае може да изпраща сигнали за нередности на територията на район „Нови Искър”, както и да даде своето предложение за тяхното разрешаване.

 

Всеки гражданин е добре дошъл, за да сподели своите идеи и визия за развитие на нашия район в приемния ден на кмета на район „Нови Искър, госпожа Даниела Райчева, в сряда от 09:00 до 12:00 часа след предварително записване на телефон 02/ 936 11 14.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА