171 ОУ ще бъде санирано

 

От тази учебна година 171 ОУ "Стоил Попов" вече ще е санирано и с нов облик. Дейностите вървят в срок, в което се убедихa кметът на района Даниела Райчева, зам.-кметът на София инж. Ангел Джоргов и общинският съветник Татяна Георгиева по време на инспекция вчера.

Въпреки че няма да стане готово точно за първия учебен ден, ремонтните дейности са така организирани, че да не пречат на учебният процес. Директорът, екипът на училището и изпълнителят са помислили и за безопасността на децата, като ще бъде поставена ограда, която да отдели работещите на обекта от учениците.

Чрез санирането на училището ще се подобри комфорта в сградата, но и ще се намалят значително сметките за отопление. Това ще помогне да се спестят средства, които училището да използва за подобряване на материалната база.

Директорът Канелия Костова показа и какви вътрешни ремонтни и освежителни дейности са извършени през лятната ваканция. Всеки, който посети училището, остава удивен от красивият двор с различни видове рози, пространствата за отдих, изложбените табла, декоративната украса, но най-вече и с едни от първите в цялата страна две учебни класни стаи на открито, които директорът Костова с гордост споделя, че се използват в учебният процес във всеки слънчев и топъл ден от годината.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА