НЧ „СВЕТЛИНА с. КУБРАТОВО – 1915” ОБЯВЯВА ОНЛАЙН КОНКУРС НА ТЕМА „БЪЛГАРИЯ В НАШИТЕ СЪРЦА” в две направления: РИСУНКА И ПРОЗА/ПОЕЗИЯ /ЕСЕ, СТИХ

 

Всеки, който желае, може да се включи в конкурса без ограничение на възрастта. Изпращайте Вашите творби по темата на e-mail svetlina_kub@abv.bg или в групата на читалището във Facebook до 3 март 2023 г. включително, като посочите три имена, възраст, точен адрес с пощенски код, читалище или училище, клас, детска градина, телефон за връзка с родител или учител, както и e-mail адрес.

Творбите ще бъдат публикувани в групата в поредността на получаването им. Гласуването е свободно за всички посетители на групата "Народно читалище „Светлина с. Кубратово – 1915” във Facebook и ще продължи до 5 март 2023 г.

Резултатите ще се обявят на 6 март. Творбите получили най-много харесвания ще бъдат класирани и наградени за І-во, ІІ-ро и ІІІ-то място. Всеки участник ще получи на грамота за участие.

От НЧ „СВЕТЛИНА с. КУБРАТОВО – 1915” информират, че личните данни на участниците в конкурса ще бъдат обработени и използвани единствено за целите, задачите и осъществяването на настоящия конкурс, съгласно изискванията на Закона за личните данни.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА