Николета Митрова 171 ОУ

Огнени спасители” 

Николета Митрова, 7 клас 

171 ОУ „Стоил Попов” 
 

В живота никой не е застрахован за каквото и да е. Всяко едно нещо се случва изведнъж и няма как да го спрем или избегнем. Понякога правим грешки, които могат да се окажат фатални или да променят в голяма степен живота ни.

Никой не може да застане срещу силата на природата. Понякога тя е много спокойна, но и може да се окаже истински разрушител.

Някои хора оставят семействата си жертват живота си за наше добро. Тези хора са пожарникарите.

Да си пожарникар не значи само да си облечен в униформа. Пожарникар значи да си готов всеки един миг да предложиш помощта си с цената на всичко. Да си бърз, ловък, умен, смел. Да си готов да преминеш през горящите пламъци или да се пребориш до последни сили с пламъците, хванал маркуча здраво и готов за огнена битка. Да си огнен спасител е невероятно, но и опасно чувство.

Тези прекрасни униформени неведнъж спасяват нас или това, което обичаме и имаме. Ние ценим това и им благодарим от цялото си сърце.

Аз се възхищавам на тези смели и невероятни личности. Те са нашата надежда, нашите ангели. Те ни бранят и ни учат да помагаме и да сме великодушни като истински достойни българи. 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА