Пилотен проект за разделно събиране „От врата на врата”

На 01.07.2014 г. в с. Кубратово (район “Нови Искър”, Столична община) стартира пилотен проект „От врата на врата”. Жителите на с. Кубратово ще имат възможността да се включат в разделното събиране на отпадъци и да дадат своя принос за опазването на околната среда.

За целта, с партнъорството на кмета на с. Кубратово – г-н Петър Велчев, Булекопак АД ще раздава жълти и зелени чували за събиране на отпадъците. В жълтите чували жителите на с. Кубратово ще могат да събират отпадъци от хартия, пластмаса и метал, а в зелените – отпадъци от стъкло. За нуждата на провежданата кампания Булекопак АД ще предостави информационни брошури с указания за начините за разделно събиране, принципите и ползите от осъществяването му.

Събирането на чувалите ще се осъществява по график, съобразен с регулярното обслужване на системата за разделно събиране на територията на селото. За графика на обслужване жителите на с. Кубратово ще могат да се осведомяват от информационни обявления на мястото на раздаване на чувалите, както и от сайта на Булекопак АД.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА