Покана от ОИЦ


Екипът на проект „Устойчиво Следване на Практики за Ефективност, Ефикасност и Екипна Хармония” на Столична община по ОПАК има удоволствието да Ви покани на въвеждаща пресконференция, която ще се състои на 25.07.2014 г. от 11.00 ч. в Областен информационен център – София (бул. „Витоша“ 99).
Проектът цели повишаване качеството, ефективността и ефикасността на работата на служителите в СО, чрез усъвършенстване на професионалните и личностните им компетенции с помощта на иновативни модулни програми за обучение и внедряване на устойчиви механизми за повишване на организационната ефективност в СО, в условията на динамично променящата се социално - икономическа среда.
В рамките на Проекта ще бъдат обучени общо 315 служители на ръководни и експертни позиции в структурите на Столична Община. Oбученията са разделени в две категории: Oбучения за професионална квалификация в Института за публична администрация (ИПА) и Обучения за развитие на професионални и ключови компетенции, обособени в 5 интегрирани обучителни програми.
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейския социален фонд, съгласно договор № А12-22-187/27.05.14 г., между ОУ на ОПАК и Столична община.
Проект „УСПЕЕХ“ е на стойност 83 087,11 лв. – безвъзмездна финансова помощ и ще се изпълнява в рамките на 12 месеца.

 

Молим да потвърдите присъствието си на тел. 02 85 11 280, 0879 291 120 или на електронна поща oic.sofia@eufunds.bg  до 24 юли.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА