Район „Нови Искър“ –СО е бенефициент по проект „Повишаване на квалификацията на служителите в администрацията на район „Нови Искър” – СО”



Проекта се изпълнява по Оперативна програма „Административен  капацитет“, Приоритетна ос: ІІ. „Управление на човешките ресурси”, Подприоритет2.2 :„Компетентна и ефективна държавна администрация”.
Основната цел на проекта е подобряване на професионалната компетентност на служителите в администрацията на район „Нови Искър“-СО за по-ефективно и ефикасно изпърнение на задълженията им.

Периода на изпълнениие на проекта е 10 месеца, а стойността на БФП е 82 163,71 лв.

В периода април-юни 2014г. бяха проведени обучения от Института за Публична администрация на 41 служителя от администрацията на района. От края на месец юли до приключване на проекта ще се проведат  обученията по Английски език, ArchiCAD и  AutoCAD, в който ще вземат участие 36 служители от районната администрация. Изпълнението на проекта предвижда провеждане на групови обучения, които имат за цел повишаване на мотивацията на служителите и подобряване на уменията им за работа в екип.

Изпълнението на проекта, в съответствие с целите на ОПАК, ще осигури на гражданите и бизнеса модерно и отговарящо на изискванията им административно обслужване, ефективна и прозрачна администрация, компетентно партньорство, в процеса на разработване и изпълнение на националните и европейски политики. 

 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА