171 ОУ "Стоил Попов" подкрепя кампания за набиране на средства за бедстващи семейства

Ръководството на 171 ОУ „Стоил Попов“, район „Нови Искър“, начело с директора на училището Весела Иванова, се присъединява към инициативата на учители от шуменското СОУ „Сава Доброплодни" с нетрадиционния призив за набиране на средства за бедстващи семейства. Кампанията апелира към родители и ученици да не купуват цветя за първия учебен ден, а да дарят средствата за тях на семейства живеещи в пострадалите райони.

„Наближава 15 септември - началото на новата учебна година, ден, в който ще се срещнем с много обич и надежда. По традиция в празничното утро ние, учителите, получаваме много цветя - израз на Вашето признание за труда ни. В момента Родината ни преживява тежки дни, много деца са без дом и трудно ще започнат учебната година. Уважаеми родители, приканваме ви, ако някои от вас са предвидили средства за цветя, да ги внесат в специална касичка в училище на 15 септември. Така ще проявим съпричастност към бедстващите деца и техните семейства" се казва в призива на учителите от СОУ „Сава Доброплодни" - Шумен.

Районна администрация „Нови Искър“ се присъединява към инициативата на СОУ „Сава Доброплодни“ и 171 ОУ „Стоил Попов“ с призив към родители и ученици да подкрепят тази благородна кауза.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА