Изложба на рисунки „Какво е София за теб?“

София през очите на жителите и гостите й ще можеш да видиш на специална изложба 
„Какво е София за теб?” от 17 до 24 септември в Информационен център София (в подлеза на СУ „Свети Климент Охридски”). Селекцията включва рисунки, участвали в едноименната игра на SofiaLive в рамките на фестивала София диша през август. 

Експозицията е осъществена по случай празника на града на 17 септември, когато се чества денят на светите мъченици София и дъщерите й Вяра, Надежда и Любов. 
    
   Играта „Какво е София за теб?” се проведе на 17 август като част от пъстрата програма на София диша. Тогава екипът на SofiaLive се срещна с посетителите на фестивала и им даде на пръв поглед проста задача: на бял лист, формат А4, бяха подготвени контурите, 
които Околовръстният път очертава около българската столица. Мисията на всеки участник беше да покаже София през своите очи – такава, каквато я вижда, или такава, каквато би искал да бъде. Всяка от рисунките участваше в надпревара за специална награда от sofialive.bg.   

В изложбата „Какво е София за теб?” ще видиш столицата като красиво момиче с шарена премяна, усмихнато извънземно, пулсиращо сърце или китна градина, а също и символично представена като пеперуда, черна котка или пък планина. Авторите са българи, унгарци, американци, руснаци, французи, австралийци, немци, австрийци. 

Творбите можеш да видиш в Информационния център до 23 септември (сряда), след което ще бъдат изложени в Бетахаус от 25 септември до 9 октомври.  

За повече информация: 


   http://www.sofialive.bg/city/tochki-na-zasichane/106-kakvo-e-sofiya-za-teb.html/

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА