Известие за планирано спиране на водоподаването на 26 септември 2014 г

На 26 септември 2014 г. (петък), във връзка с разкриване на уличен водопровод и диагностика с уред „Кобра“ на ул. „Чавдар войвода“ в кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Чавдар войвода“ от ул. „Явор“ до ул. „Ливадски път“
ул. „Ливадски път“ от ул. „Вечерница“ до ул. „Чавдар войвода“.

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ъгъла на: ул. „Чавдар войвода“ и ул. „Ливадски път“

На 26 септември 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зора“ №9 в с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 12:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Зора“ от ул. „Хан Аспарух“ до ул. „Училищна“
ул. „Радост“ от ул. „Реката“ до ул. „Зора“
ул. „Напредък“ от ул. „Стара планина“ до ул. „Зора“

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ул. Зора“ на кръстовището с ул. „Георги Никифоров“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

“Софийска вода” АД

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА