РАЙОН“НОВИ ИСКЪР”-СО С ОДОБРЕНИ ШЕСТ ПРОЕКТА В ОБЛАСТТА НА ФИЗИЧЕСКОТО ВЪЗПИТАНИЕ И СПОРТА

172 ОУ „Христо Ботев“ спечели проект „Мечтай, играй, довери се“ свързан със социалната и образователна интеграция на деца и ученици от различни целеви групи. Превенция на отпадането от училище.

Проект на кметство Войнеговци „Детето приятел на природата“  в който ще бъдат включени учебно-възпитателни ситуации по опазване на природната среда. Насърчаване на младите хора към популяризиране на еко туризма.

Проект на кметство Кубратово „Предизвикай себе си“ който има за цел да мотивира и насочи учениците към здравословен начин на живот и предпази младите хора от заболявания и рискове. „Вредата от употребата на алкохол, цигари и наркотични вещества“.

 Кметство Подгумер “Спорт и здраве сред подрастващите“. Събитието включва състезания по футбол и волейбол за деца и младежи от шест училища от район „Нови Искър“.

Проекти по приоритетна област 2: Взаимодействие и партньоство при реализиране на програми, дейности и инициативи с неправителствени организации и спортни клубове в областта на екологията, гражданско и здравно образование, двигателна активност, спорт и туризъм.

Проект на Клуб за физкултура и спорт-Кубратово  „Всички заедно ЗА спорта“  и „Народно читалище Пробуда-1921“ с. Доброславци с проект „Спорт за всички“

Всички дейности по проектите  имат за цел да популяризират спорта в района, да повишат мотивацията на деца и младежи да се включват активно в спортни занимания. Чрез въздействието на спорта да формираме умения като толерантност, морални и волеви качества у деца и младежи. Чрез спорта децата да получат свободата от която се нуждаят.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА