Предстоящо спиране на водата на 26 юни 2015 г.

На 26 юни 2015 г. (петък), във връзка с подмяна  на  сградно  водопроводно отклонение на ул. „Димитър Вачев“, кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Димитър Вачев“ между ул. „Искърско дефиле“ и ул. „Първа шопска дивизия“, ул. „Първа шопска дивизия“ между ул. „Димитър Вачев“ и ул. „Лозарски път“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Вачев“ на кръстовището с ул. „Искърско дефиле“.

На 26 юни 2015 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод в с. Житен, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Калоян“, ул. „Божур“, ул. „Доброславски път“, ул. „Липа“, ул. „Крива река“ и ул. „Житница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Житница“ на кръстовището с ул. „Крива река”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Информация: “Софийска вода” АД

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА