Кметът на район „Нови Искър” Даниела Райчева получи признание от екипът на Junior Achievement България

Екипът на Junior Achievement България, в лицето на изпълнителния директор Милена Стойчева, изрази с официално писмо благодарността си към кмета на район „Нови Искър” Даниела Райчева за подкрепата при провеждането на единадесетото издание на Националната инициатива „Мениджър за един ден”.

 

За район „Нови Искър” развитието на предприемачески дух в младите хора и създаването на подходящи условия за тяхното развитие е от изключително значение. Признание за успешното участие на районната администрация  в единадесетото издание на „Мениджър за един ден” е и писмото, изпратено от Александра Илиева, ученичка от Национална финансово-стопанска гимназия, която имаше възможността да влезе в ролята на кмет на района в рамките на един ден:

 

„Когато видях, че съм избрана за инициативата "Мениджър за един ден" бях много щастлива, че ще мога да видя как протича на практика един реален работен ден и ще мога да се включа в него. Като кмет на района пред мен стояха много задачи. Вече знам, че денят на една такава държавна институция протича много динамично и натоварено. Хората, които работят там постоянно се сблъскват с много проблеми, но най-важното - посрещат ги с положително мислене и усмивка ! Точно това тяхно поведение ме предразположи и ми помогна да се справя. Макар и за толкова малко време смятам,  че получих много нови знания и умения, които ще ми бъдат от полза за в бъдеще.

 

Благодаря изключително много на г-жа Райчева и екипът на район „Нови Искър” за предоставената към мен възможност! J „


Натиснете върху снимката за по-голям размер

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА