Кметът на Нови Искър проведе среща с директори на училища и детски градини от района

На 02. февруари 2016 г. кметът на район „Нови Искър“ Даниела Райчева проведе работна среща с директорите на общинските училища и детски градини. Основна тема на оперативката беше запознаване с различни възможности за допълнителни дейности по предстоящите и текущи проекти към Столична община и ПУДООС.

Обсъди се съвместната програма на НСА „Васил Левски” със съдействие на Столична община, МОМН и МФВС „Малките лъвчета на България”, в която две от училищата в района биха могли да се включат при добра воля от тяхна страна. Беше обърнато сериозно внимание и на Традиционен лекоатлетически крос в памет на 143 години от гибелта на Васил Левски.

Сред коментираните теми бяха и приетият преди няколко дни бюджет за 2016 г. в частта за образователните институции, както и Постановление №129 на Министерски съвет.

На срещата присъстваха директорите на училища и детски градини, учители по физическо възпитание и спорт от район „Нови Искър“, както и екипа на отдел „ОСДКСПП“, заедно с г-жа Веселка Петкова - зам. кмет на район „Нови Искър“.

 

Текст и снимка: Десислава Дамянова

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА