Благотворителната инициатива „Бъдители“ ще гостува на 171 ОУ „Стоил Попов“

Биляна Панталеева и Явор Панталеев – едни от най-мотивиращите „Бъдители“  ще изнесат лекция пред учениците, техните родители и учители в  171 ОУ „Стоил Попов“. Събитието е съвместна инициатива между район „Нови Искър“, 171 ОУ „Стоил Попов“, общността „Бъдители“ и ще се реализира под патронажа на кмета на Нови Искър, г-жа Даниела Райчева.

Биляна и Явор ще разкажат за своите успешни професионални истории и ще разкрият пред децата тайните за това как да станем успешни Бъдители. Специален гост-лектор на събитието ще е певицата Теодора Цончева – финалист в X Factor.

Срещата на Биляна, Явор и Теодора с учениците и всички, които искат да чуят Бъдителите в 171 ОУ „Стоил Попов“ ще се състои на 18-ти февруари от 17:00 часа в салона на училището. Входът е свободен за всички желаещи.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

 

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИНИЦИАТИВАТА „БЪДИТЕЛИ“:

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

Инициативата „Бъдители“ е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.

 

Бъдителите са тези, които могат да те вдъхновят да бъдеш това, което искаш!

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА