Поставено е ново соларно осветление на два от входовете на град Нови Искър

 

Днес бе поставено соларно осветление на входа на Нови Искър откъм северната дъга на околовръстния път. LED соларното осветление е разположено на пет стълба и ще се захранва със слънчева енергия. Лампите разполагат с датчик и ще се включват автоматично, когато се стъмва. По спецификация от производителя при напълно заредени батерии осветителните тела ще работят между осем и десет часа, а мощността им е 3000 LM. Ще продължим да разширяваме зоната на осветеност. Вече са поръчани още няколко стълба и допълнителни лампи за тях.

Днес беше поставено LED соларно осветление и на входа на Нови Искър откъм кв. "Гниляне". То е на два стълба и разполага със същите технически спецификации, както и това откъм другия вход. И за тук са поръчани допълнителни стълбове и осветителни тела.

Поставянето на соларни лампи е единственото към този момент решение за осветяване на двата входа на града, тъй като в тези две точки няма прокарани кабели и съответно няма от къде да се захранва поставянето на осветителни тела. Предриели сме и действия по въпроса с осигуряване прокарването на електричество и в тази част на района.

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА