Обява на инвестиционно предложение във връзка с разширяване на дейности с отпадъци на съществуваща площадка за търговска дейност от 12.07.2013 г.

ОБЯВА

 

до заинтересованите лица и общественост

 

на основание чл. 6, ал. 9 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда(Нова – ДВ, бр. 94 от 2012г., в сила от 30.11.2012г.)

 

Район „Нови Искър”

 СЪОБЩАВА

 

на засегнатото население, че „СТИЛИЙМПЕКС” ЕООД има инвестиционно предложение за: „Разширяване на дейности с отпадъци на съществуваща площадка за търговска дейност с отпадъци от черни и цветни метали, като се добавят и дейности с други отпадъци, а именно: събиране и предварително третиране на излязло от употреба електричество и електронно оборудване, излезли от употреба моторни превозни средства, събиране и съхраняване на опаковки, негодни за употреба батерии и акумулатори, отработени масла и излезли от употреба гуми”, с местоположение: ж.п. гара Световрачене, с. Световрачене, район „Нови Искър”.

 

Информация по Приложение 2 към чл. 6 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (Нова – ДВ, бр. 94 от 2012г., в сила от 30.11.2012г.) относно гореописаното инвестиционно намерение, заинтересoваните лица могат да получат в сградата на район „Нови Искър”, стая 202, ул. „Искърско дефиле” № 123, кв. Кумарица, гр. Нови Искър.

 

Писмени становища и мнения се приемат в 14/четиринадесет/ дневен срок от публикуване на обявата (публикувана на 12.07.2013г.) във фронт офис на район „Нови Искър” – СО, ул. „Искърско дефиле” № 123, всеки работен ден от 8:30 ч. до 17:00 ч.

Район "Нови Искър" СО 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА