Каратист от Нови Искър спечели бронзов медал от турнира „Мемориал Светослав Иванов”

Павел Стоянов, президент на карате клуб „Щит” Нови Искър спечели бронзов медал от първото издание на турнира „ Мемориал Светослав Иванов”. Състезанието бе за мъже в категория "Оpen". Първото място спечели Любомир Нецов, а втори остана кюстендилецът Пламен Кирилов и двамата състезатели на „Левски”.

 

Това беше първото състезание, което се организира в памет на наскоро починалия състезател по карате Светослав Иванов. От следващата година, турнирът ще е част от републиканския календар и ще се казва „Купа България Мемориал Иванов”- за мъже и жени. На входа на залата бяха подредени всички медали, спечелени от спортиста, републикански шампион на България във всички възрасти. Зрителите видяха и  специално направен филм, с кадри от състезанията на Светльо, както и кадри от участието му в телевизионно предаване.

 

 Участници в състезанието бяха 15-те най елитни състезатели на страната ни, като 12 от тях са членове на националния отбор, а общо 14 са медалисти от републиканското първенство, провело се две седмици по-рано. Участниците бяха разделени на 3 групи от по пет човека и се състезаваха по схемата "всеки срещу всеки". Павел Стоянов от Нови Искър спечели общо четири от седемте изиграни мача, което му отреди бронзовия медал в надпреварата. Той успя да постигне победи над състезатели като Велин Джиджев, Антон Васев, Стефан Младенов и Константин Тодоров.

 

 

Фотоалбуми

ХАРТА НА КЛИЕНТА